Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.asmarket.gr ανήκει στην εταιρία Α Σ FACTORY MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην βιομηχανική περιοχή Ασπροπύργου Λεωφόρο Μεγαρίδος θέση μαύρη ώρα ΤΚ 19300 με τηλέφωνο επικοινωνίας 210 5595628 / 210 5596063 και Fax: 210 5596803. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα καλούμε να συμβουλευτείτε τους καθότι όρους και προϋποθέσεις που εφαρμόζονται ιδικά για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.asmarket.gr Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.asmarket.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.


1.Όροι

To ηλεκτρονικό κατάστημα www.asmarket.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών σύμφωνα με τις ανάγκες του. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.asmarket.gr


2.Περιορισμός ευθύνης απο το www.asmarket.gr

To ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.asmarket.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.asmarket.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρήσουν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης το ηλεκτρονικό κατάστημα www.asmarket.gr ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα και υπηρεσίες ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.


3.Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του www.asmarket.gr

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική η ψηφιακή εγγραφή και αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς δεν επιτρέπεται για κανέναν.

Η ιστοσελίδα www.asmarket.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της εταιρίας Α.Σ. factory ΜΟΝ ΙΚΕ. Όλο το περιεχόμενο που αναρτάται από την εταιρία Α.Σ. factory ΜΟΝ ΙΚΕ, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας Α.Σ. factory ΜΟΝ ΙΚΕ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.4.Αναγνώριση Πελάτη/Δημιουργία λογαριασμού

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο. O Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο προσωπικός κωδικός ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον προσωπικό μυστικό κωδικό ασφαλείας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.asmarket.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.


5.Αγορά Προϊόντων

Το www.asmarket.gr παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά  προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος.

Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, το τμήμα πωλήσεων του www.asmarket.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας είτε μέσο mail είτε μέσο τηλεφώνου για να εξασφαλίσει την καλύτερη ενημέρωση σας για την διαθεσιμότητα και παραλαβή των προϊόντων.

Γι’ αυτό το λόγο είναι απαραίτητο κατά την εγγραφή σας στο www.asmarket.gr να συμπληρώνετε τα στοιχεία επικοινωνίας.


6.Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους 1) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του www.asmarket.gr σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε 2) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του και υπό την προϋπόθεση ότι δεν προβλέπεται διαφορετικά από την εγγύηση του παραγωγού, ή του εισαγωγέα και το προϊόν βρίσκεται εντός εγγύησης, οπότε και ισχύουν οι όροι εγγύησης.


Όλα τα παραπάνω ισχύουν εντός 14 ημερών και βάση του Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει κατά την παράδοση του προϊόντος.

Για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση. Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση όπως (μερική η ολοκληρωτική φθορά, ζημιά) η μη προσκόμισης της νόμιμης απόδειξης αγοράς κατά την επιστροφή το ηλεκτρονικό κατάστημα www.asmarket.gr δεν μπορεί να δεχθεί επιστροφές.

Σε κάθε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα της επιστροφής θα πρέπει απαραίτητα να επικοινωνήσετε με το www.asmarket.gr για να συμβουλευτείτε το πότε και με πιο τρόπο θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή/αντικατάσταση των προϊόντων.

Σε περίπτωση αντικατάστασης ελαττωματικού προϊόντος το ηλεκτρονικό κατάστημα www.asmarket.gr δεν ευθύνετε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που είναι προς αντικατάσταση και για αυτό το λόγο ίσως να μην μπορεί να γίνει άμεσα η αντικατάσταση μέχρι το κατάστημα www.asmarket.gr παραλάβει το καινούριο προϊόν προς αποκατάσταση του ελαττωματικού.
7.Παραλαβή προϊόντων/Μεταφορικά

Κατά την παραλαβή τον προϊόντων από την έδρα μας, πάνω στην απόδειξη πληρωμής υπάρχει σφραγίδα στην οποία αναφέρει πως τα προϊόντα ελέγχθηκαν από τον οδηγό. Κατα αυτό το τρόπο διασφαλίζουμε πως όποιος κάνει την παραλαβή από την έδρα μας (ο ίδιος ο πελάτης, οδηγός φορτηγού, οδηγός φορτηγού πρακτορείου) έχει ελέγξει εξωτερικά την συσκευασία του προϊόντος και έχει διαπιστώσει πως δεν έχει υποστεί καμία αλλοίωση η κανένα χτύπημα στο εξωτερικό τουλάχιστον μέρος τους. Σε διαφορετική περίπτωση έχει το δικαίωμα να μην κάνει την παραλαβή και μεταφορά.

Οι τιμές ισχύουν με το απλό φορτηγό με υδραυλική πόρτα. Αν χρειαστεί φορτηγό με γερανό θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το www.asmarket.gr για να σας βγάλει την τιμή αναλόγως με τις ανάγκες σας.

Κατόπιν επικοινωνίας με το www.asmarket.gr οι τιμές μπορούν να αλλάξουν αρκετά προς τα κάτω ανάλογα με το που βρίσκεστε και κατά πόσο κοντά η μακριά βρίσκεστε από κεντρικές Πόλεις.