Το ηλεκτρονικό κατάστημα A.S. market ανήκει στην κατασκευαστική εταιρία A.S. factory.Μετά από 35 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή η εταιρία μας αποφάσισε να επενδύσει πάνω στο ηλεκτρονικό εμπόριο και μέσο αυτού να μπορεί να προσφέρει στον καταναλωτή όσο το δυνατών καλύτερες τιμές αλλά και υπηρεσίες. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δραστηριοποιείτε στην λιανική πώληση ειδών σπιτιού και κήπου κατασκευής A.S. factory αλλά και δεκάδων άλλων εργοστασίων. Το κατάστημα μας συνεργάζεται με αξιόπιστες κατασκευαστικές εταιρίες πάνω στο χώρο του σπιτιού καθώς στόχος μας είναι τα προϊόντα μας να είναι αξιόπιστα, ποιοτικά και σε όσο το δυνατών χαμηλές τιμές. Οι αποθήκες μας και το εργοστάσιό μας βρίσκονται στην βιομηχανική περιοχή του Ασπροπύργου με άνετο χώρο στάθμευσης εντός του ακάλυπτου της επιχείρησης και οι ώρες λειτουργίας των γραφείων μας είναι

Δευτέρα-Παρασκευή 08.00-15.00

Για όλα μας τα προϊόντα διαθέτουμε εξωτερικούς συνεργάτες ώστε να αναλαμβάνουν την τοποθέτηση τους με τις καλύτερες τιμές.

Οι συνεργάτες μας έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία πάνω στον κλάδο τους ώστε να εξασφαλίζουμε την σωστή και ασφαλή τοποθέτηση ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους και να έρθουν οι ίδιοι να παραλάβουν τα προϊόντα,να στείλουν δικό τους μεταφορέα η να δώσουν εντολή σε εμάς να τους το στείλουμε στον χώρο τους με πρακτορείο η μεταφορέα (με χρέωση μεταφορικών).