Το ηλεκτρονικό κατάστημα A.S. market ανήκει στην κατασκευαστική εταιρία A.S. factory.Μετά από 35 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή η εταιρία μας αποφάσισε να επενδύσει πάνω στο ηλεκτρονικό εμπόριο και μέσο αυτού να μπορεί να προσφέρει στον καταναλωτή όσο το δυνατών καλύτερες τιμές αλλά και υπηρεσίες. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δραστηριοποιείτε στην λιανική πώληση ειδών σπιτιού και κήπου κατασκευής A.S. factory .Οι αποθήκες μας και το εργοστάσιό μας βρίσκονται στην βιομηχανική περιοχή του Ασπροπύργου με άνετο χώρο στάθμευσης εντός του ακάλυπτου της επιχείρησης.Για όσους επαγγελματίες ενδιαφέρονται μπορείτε να μας πάρετε τηλέφωνο για να σας δώσουμε τιμές χονδρικής και όρους συνεργασίας.

Ώρες λειτουργίας των γραφείων μας είναι

Δευτέρα-Παρασκευή 08.00-15.00

Για όλα μας τα προϊόντα διαθέτουμε εξωτερικούς συνεργάτες ώστε να αναλαμβάνουν την τοποθέτηση τους με τις καλύτερες τιμές.

Οι συνεργάτες μας έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία πάνω στον κλάδο τους ώστε να εξασφαλίζουμε την σωστή και ασφαλή τοποθέτηση ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ τα προϊόντα χρειάζονται ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ μάστορες για την ασφαλή τοποθέτηση τους.Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα στην λειτουργία τους η την αντοχή τους αν γίνουν λάθη στην τοποθέτηση.

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους και να έρθουν οι ίδιοι να παραλάβουν τα προϊόντα,να στείλουν δικό τους μεταφορέα η να δώσουν εντολή σε εμάς να τους το στείλουμε στον χώρο τους με πρακτορείο η μεταφορέα (με χρέωση μεταφορικών).